Home Phone

Build a brand as bold as your vision

Var det du som skulle ha et vakkert, effektivt og brukervennlig nettsted? Med alle funksjonene? Til en fornuftig pris?

Det beste fra begge verdener

Nye tjenester på nettet gjør det lett for deg å publisere
— men mulighetene er veldig begrenset.

Leier du inn et firma, er mulighetene mange
— men for å holde nettsidene ved like må du nærmest ha kommunikasjonskonsulenter og egen IT-avdeling.

Med Fargestifter får du perfekte nettsider med alle fordelene — uten alle ulempene.

Med Fargestifter kan du bygge og publisere effektive og vakre nettsider med full funksjonalitet, uten å trenge en hel IT-avdeling eller kommunikasjonskonsulenter.

Og skulle du trenge det, er Fargestifter det beste fra begge verdener. Fargestifter er din IT-avdeling og kommunikasjonskonsulent når du trenger det.

Koble, integrer, forenkle: Fargestifter effektiviserer dine nettjenester

Velkommen til Fargestifter, hvor vi spesialiserer oss på å koble prikkene mellom ulike nettjenester og SaaS-produkter. Målet vårt er å forenkle livet ditt ved å tilby problemfri integrasjon på tvers av forskjellige plattformer, og sikre en jevn og effektiv online opplevelse.

Undertittel for denne blokken

Beskrivelse for denne blokken. Bruk denne plassen til å beskrive blokken din. Enhver tekst vil fungere. Beskrivelse for denne blokken. Du kan bruke denne plassen for å beskrive blokken din.

Undertittel for denne blokken

Beskrivelse for denne blokken. Bruk denne plassen til å beskrive blokken din. Enhver tekst vil fungere. Beskrivelse for denne blokken. Du kan bruke denne plassen for å beskrive blokken din.

Sømløs

Fordelene med sømløs integrasjon

Ved å koble til nettjenestene dine kan du:

 • Spar tid ved å administrere alle plattformene dine fra ett enkelt dashbord
 • Forbedre produktiviteten gjennom strømlinjeformede arbeidsflyter
 • Forbedre samarbeidet ved å dele data på tvers av forskjellige applikasjoner
 • Reduser risikoen for feil forårsaket av manuell datainntasting

Utfordringene ved å administrere flere tjenester

Etter hvert som virksomheter vokser og utvikler seg, finner de ofte at de bruker en rekke nettjenester og SaaS-produkter. Dette kan føre til flere utfordringer, som:

 • Vanskeligheter med å holde styr på flere pålogginger og grensesnitt
 • Ineffektivitet forårsaket av usammenhengende prosesser og arbeidsflyter
 • Manglende evne til å dele data og innsikt på tvers av plattformer
 • Økt risiko for feil på grunn av manuell datainntasting og synkronisering

Fargestifter-løsningen

Hos Fargestifter tilbyr vi en omfattende løsning på disse utfordringene ved å tilby sømløs integrasjon mellom dine online tjenester. Vårt ekspertteam av webdesignere og utviklere jobber tett med deg for å forstå dine unike behov og skape tilpassede løsninger som strømlinjeformer din online opplevelse.

Med vår brukervennlige tilnærming sikrer vi at integrasjonsprosessen er jevn og hyggelig, slik at du kan fokusere på det som betyr mest – å utvide virksomheten din.

Ta det første skrittet mot en forenklet nettopplevelse

Er du klar til å koble sammen prikkene og nyte fordelene med sømløs integrasjon mellom nettjenestene dine? Ta kontakt med Fargestifter i dag for å lære mer om hvordan vi kan bidra til å forenkle din digitale verden. La oss hjelpe deg med å skape en mer effektiv, produktiv og hyggelig nettopplevelse.

MailChimp

Woocommerce

Stripe

Mange IT-folk snakker ganske uforståelig for folk flest. Vi snakker norsk, sånn at du forstår, ikke sjargong og terminologi. Hvis ikke du har lyst? Da kan vi gjerne implentere integrasjoner i infinitte iterasjoner. Men vi foretrekker vanlig norsk.

Hallo!

Fargestifter Media designer og bygger vakre, effektive og brukervennlige nettsteder for små og store virksomheter, og vi er klare for å jobbe med deres nettsted.

Vet du hva mottoet vårt er?

Det beste fra alle verdener!

Og det sier vi ikke for å skryte av oss selv, men som et løfte til deg. Det beste fra alle verdener.

Hatt bilen på verksted noen gang, og følt at du ble lurt til å fikse ting som ikke var nødvendig? En bekjent som jobbet for et bilforhandler anbefalte et verksted en gang. Flinke folk som fikser ting, uten at du trenger å bekymre deg for å bli lurt. De er et av forbildene våre!

Vårt mål er alltid å gjøre deg som kunde 100 % fornøyd, både med gjennomføringen av prosjektet og med det ferdige resultatet. Det betyr at vi gjør alt vi kan for å levere et skreddersydd nettsted — til avtalt tid og til avtalt pris!

Hente mer tekst fra tilbud? Se på dekode og andre.

Beskrive teknologien og hvorfor det er en fordel for deg. Velprøvd og sikker.

Status for Fargestifter-skyen: 100 % oppe. Alle systemer på plass.

Ser ut som at beste måte å sende ut en og en HTML-epost er via ContactForm 7 eller lignende på WordPress, all den tid Mail ikke sender ut HTML.
Lage et eget skjema der felter settes opp.
Men … det gikk jo ikke, siden CF7 ikke sender HTML i feltene sine.

Transactional med boks i toppen med farget bakgrunn og logo og illustrasjon som Digital Ocean

Nyhetsbrev med innhold med liten logo, så overskrift, ingress og så bilde offset(?) som Ueno. Ueno Newsletter. https://dribbble.com/shots/3487722-Ueno-Newsletter

Hopp til konklusjonene

Det handler om kommunikasjon, menneske til menneske. «Det bildet fungerer ikke.» Hva ønsker du å kommunisere? Mye mer enn bare maler i en publiseringsløsning.

Så var det bilde, da. Hvordan blir det å putte inn et bilde her?

Alternativ

Sånn blir det til

Prosessen fra A til Å

Et Fargestifter-nettsted gir deg en perfekt miks av pakkeløsning og skreddersøm. Prosessen er viktig. Rekkefølgen. Leveranser. Du kjøper en opplevelse.
Tett samarbeid med deg. Du er eksperten på deg, vi er eksperter på web og kommunikasjon.

La din digitale identitet skinne med Fargestifter

Er du klar til å koble sammen prikkene og nyte fordelene med sømløs integrasjon mellom nettjenestene dine? Ta kontakt med Fargestifter i dag for å lære mer om hvordan vi kan bidra til å forenkle din digitale verden. La oss hjelpe deg med å skape en mer effektiv, produktiv og hyggelig nettopplevelse.

Design nettsteder som gir brukerne dine innflytelse

Kraften i samarbeid

Hos Fargestifter tror vi på kraften i samarbeid og kreativitet for å skape visuelt imponerende, brukervennlige nettsteder for våre kunder. Gjennom vår nettbaserte abonnementstjeneste samler vi de beste designtalentene fra hele verden og hjelper dem med å nå sine mål. Vi bestreber oss på å sikre at alle blir hørt i den kreative prosessen når vi jobber sammen for å skape unike opplevelser tilpasset hvert prosjekts behov.

Papir og blyant. Skreddersydde nettsteder designet med blyant på papir

Vi bruker blyant på papir for å utforme skreddersydde nettsteder som er tilpasset hvert prosjekts behov. Våre innovative nettsteder er laget for å være både visuelt imponerende og brukervennlige. Vi er dedikert til å skape positive endringer ved å hjelpe selskaper av alle størrelser med å skape vakre digitale identiteter som gir brukerne deres innflytelse.

Moro og vennlighet

Hos Fargestifter har vi en annerledes tilnærming til nettstedsdesign. Vi sørger for at moro og vennlighet er kjernen i hvert prosjekt ved å fremme en atmosfære av samarbeid og kreativitet. Vi forstår viktigheten av å skape en unik brukeropplevelse, og vi bestreber oss på å sørge for at hvert nettsted utformes med den største omhu og oppmerksomhet på detaljer.

Hovedfunksjoner + fordeler

Mobilrespons: Landingssiden vår er designet for å være mobilresponsiv, og sikrer at de besøkende får en sømløs nettleseropplevelse på alle enheter. Økte konverteringer: Våre mobilresponsive landingssider er optimalisert for brukerengasjement og konvertering, og hjelper deg med å konvertere flere besøkende til kunder.

Tilpassbare maler: Vi tilbyr en rekke tilpassbare maler, slik at du kan lage en landingsside som matcher merkevaren din og resonerer med målgruppen din. Merkekonsistens: Med tilpassbare maler kan du opprettholde et konsistent merkevarebilde på tvers av alle berøringspunkter, og forbedre merkevaregjenkjenningen og gjenkallingen.

Lead Capture Forms: Landingssidene våre lar deg enkelt fange opp kundeemner, med tilpassbare skjemaer og autosvarfunksjoner. Effektiv generering av potensielle kunder: Våre skjemaer for registrering av potensielle kunder strømlinjeformer prosessen for generering av potensielle kunder, slik at du raskt og effektivt kan fange opp kvalifiserte potensielle kunder som salgsteamet kan følge opp med.

Hvem bruker Fargestifter?

Du har noe unikt å tilby din nisje. Vi hjelper deg å lykkes.

Små bedrifter
Forfattere
Foredragsholdere
Artister og kunstnere
Helse og forskning
Festivaler og konferanser
Treningsstudio
Leirsted

Fra Grunnskole
til Høgskole
Forfattere
og kunstnere
Forsvar og
sikkerhet
Verksted
& butikker
Kirker & organisasjoner

Hvorfor velge Fargestifter

Vi er ikke bare en annen Squarespace-konkurrent. Her er det som skiller oss ut:

Rimelig pris: Våre prisplaner henvender seg til bedrifter i alle størrelser, og sikrer at du får best valuta for pengene.

Tilpassbarhet: Med uendelige tilpasningsmuligheter har du full kontroll over alle aspekter av nettstedet ditt.

Skalerbarhet: Etter hvert som virksomheten din vokser, tilpasser plattformen seg til dine behov, noe som gjør det enkelt å utvide din tilstedeværelse på nettet.

Sikkerhet: Vi prioriterer nettstedets sikkerhet ved å tilby regelmessige oppdateringer, SSL-sertifikater og pålitelige hostingløsninger.

Kom i gang i dag

Klar til å lage din fantastiske nettside? Registrer deg for en gratis prøveperiode og opplev kraften til nettstedbyggeren Fargestifter. Bli med tusenvis av fornøyde kunder som har lansert sin online tilstedeværelse hos oss.

Ikke vent lenger – la Fargestifter hjelpe deg å bringe visjonen din til live!

Tegnet for hånd

Nettsider blir til med blanke ark og fargestifter

Oppdag det enestående kunstnerskapet og innovasjonen til Fargestifter, hvor vi bringer dine digitale drømmer til live med vår unike, blyant-på-papir-webdesigntilnærming. Opplev den perfekte blandingen av kreativitet, tilpasning og funksjonalitet mens vi lager nettstedet ditt med finessen til en mesterkunstners hånd.

Hvorfor tegne nettsider for hånd?

Svært tilpasset: Ingen flere generiske maler! Våre dyktige designere håndtegner hvert element på nettstedet ditt, og sikrer at det virkelig gjenspeiler merkevarens personlighet og visjon.

Brukervennlig: Våre håndtegnede design prioriterer brukeropplevelse, noe som resulterer i intuitiv navigasjon og sømløs funksjonalitet for besøkende på nettstedet ditt.

Enkle endringer: Med blyant og papir har det aldri vært enklere å gjøre endringer i designet. Gi umiddelbar tilbakemelding og se forslagene dine komme til live rett foran øynene dine.

Klar visuell representasjon: Våre håndtegnede design gir en håndgripelig representasjon av nettstedet ditt, slik at du kan visualisere det endelige produktet og ta informerte beslutninger.

Kostnadseffektiv: Nyt fordelene med en svært tilpasset, brukervennlig webdesign uten å tømme banken. Våre konkurransedyktige priser sikrer at du får uovertruffen verdi for investeringen din.

Fargestifter-forskjellen

Hos Fargestifter tror vi på kraften i menneskelig berøring. Vårt talentfulle team av designere setter sin ære i å lage unike nettsteder som er like unike som din bedrift. Ved å velge Fargestifter får du ikke bare en nettside; du investerer i et kunstverk som viser merkevarens essens.

Vår prosess

 1. Konsultasjon: Vi starter med å forstå merkevaren din, målgruppen og nettstedsmålene dine.
 2. Skisse: Våre designere håndtegner flere designkonsepter basert på dine krav.
 3. Tilbakemeldinger og revisjoner: Samarbeid med teamet vårt for å avgrense designet til det oppfyller dine forventninger.
 4. Digital transformasjon: Vi forvandler din håndtegnede design omhyggelig til et fullt funksjonelt nettsted.
 5. Lansering og støtte: Når du er fornøyd, lanserer vi nettstedet ditt og gir kontinuerlig støtte for å sikre suksess.

Ta nettsidene til neste nivå

Er du klar til å heve din online tilstedeværelse med et skreddersydd, håndtegnet nettsted? Ta kontakt med Fargestifter i dag for en gratis konsultasjon og se magien med blyant-på-papir webdesign.

Bli med i den eksklusive gruppen av virksomheter som har transformert sin digitale identitet med Fargestifter. La oss hjelpe deg med å skape en uforglemmelig nettopplevelse for publikum – ett blyantstrøk om gangen.

Fordelene med blyant og papir

Unike håndtegnede design

Fargestifter er en innovativ skandinavisk webdesigntjeneste som tilbyr det unike tilbudet om å tegne webdesign med blyant på papir. Vår fremtredende funksjon er håndtegnet webdesign, og med over tjue års erfaring i bransjen forstår vi verdien av å skape et vakkert, tilpasset nettsted som skiller seg ut fra resten.

Lav pris, høy grad av tilpasning

Det håndtegnede nettsteddesignet som tilbys av Fargestifter er også billig, høy tilpasning og brukervennlig. Med blyant- og papirmetoden kan du enkelt gjøre endringer i design, få en klar visuell fremstilling og gi umiddelbar tilbakemelding. Vi sørger for at nettstedsdesignet er akkurat det du leter etter og vil være akkurat det kundene dine trenger.

Enkle endringer og umiddelbar tilbakemelding

Endringer i nettstedsdesign kan enkelt gjøres med blyant- og papirmetoden. Vi kan gi deg en tydelig visuell fremstilling slik at du kan forsikre deg om at nettstedsdesignet ser ut akkurat slik du vil ha det. I tillegg kan vi gi deg umiddelbar tilbakemelding for å sikre at nettstedsdesignet ditt blir perfekt første gang.

Med Fargestifter er du garantert et fantastisk nettsted som er både visuelt tiltalende og brukervennlig. Så la oss hjelpe deg med å få det nettsteddesignet du drømmer om og sørge for at kundene dine er fornøyde.

La din digitale identitet skinne med Fargestifter

Våre funksjoner

Dra-og-slipp-redigering: Slipp kreativiteten løs med vårt brukervennlige dra-og-slipp-redigeringsprogram. Ingen kodeferdigheter kreves! Velg fra et bredt spekter av forhåndsbygde elementer og skap en fengslende online tilstedeværelse på kort tid.

Responsive maler: Bla gjennom vår omfattende samling av profesjonelt utformede, mobilvennlige maler. Velg en som resonerer med merkevaren din, og tilpass den til perfeksjon.

Nettbutikk: Sett opp en nettbutikk sømløst med våre kraftige e-handelsverktøy. Fra produktadministrasjon til sikker betalingsbehandling, vi har dekket deg.

Bloggeplattform: Engasjer publikum med vår innebygde bloggplattform. Lag og administrer enkelt innhold, legg til multimedia og kontakt med leserne dine.

SEO-optimalisering: Øk nettstedets synlighet på søkemotorer med våre integrerte SEO-verktøy. Optimaliser innholdet ditt, metataggene og mer for å rangere høyere og generere organisk trafikk.

24/7 kundestøtte: Vårt dedikerte supportteam er tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe deg med spørsmål eller problemer. Ta kontakt via live chat, e-post eller telefon for rask hjelp.

Hvorfor velge Fargestifter

Vi er ikke bare en annen Squarespace-konkurrent. Her er det som skiller oss ut:

Rimelig pris: Våre prisplaner henvender seg til bedrifter i alle størrelser, og sikrer at du får best valuta for pengene.

Tilpassbarhet: Med uendelige tilpasningsmuligheter har du full kontroll over alle aspekter av nettstedet ditt.

Skalerbarhet: Etter hvert som virksomheten din vokser, tilpasser plattformen seg til dine behov, noe som gjør det enkelt å utvide din tilstedeværelse på nettet.

Sikkerhet: Vi prioriterer nettstedets sikkerhet ved å tilby regelmessige oppdateringer, SSL-sertifikater og pålitelige hostingløsninger.

Erfaring: Vi prioriterer nettstedets sikkerhet ved å tilby regelmessige oppdateringer, SSL-sertifikater og pålitelige hostingløsninger.

Kom i gang i dag

Klar til å lage din fantastiske nettside? Registrer deg for en gratis prøveperiode og opplev kraften til nettstedbyggeren Fargestifter. Bli med tusenvis av fornøyde kunder som har lansert sin online tilstedeværelse hos oss.

Ikke vent lenger – la Fargestifter hjelpe deg å bringe visjonen din til live!

Velg den perfekte planen for dine kommunikasjonsbehovhov.

Vi gjennomfører prosjekter i fem faser, der vi følger en velprøvd og anerkjent metodikk. Gjennom alle de fem fasene vil vi ha et nært og godt samarbeid som fører oss fram til det ferdige resultatet.

Prosessen

En gjennomføringsplan

 1. Planleggingsfasen: Oppstart og innsikt.
 2. Struktureringsfasen: Konsept, struktur og brukerbehov.
 3. Designfasen: Layout og visuell design.
 4. Utviklingsfasen: Koding og funksjonalitet.
 5. Lanseringsfasen: Test, opplæring og innholdsopplastning.

Tidsplanen er basert på vår erfaring med lignende utviklingsprosjekter. Vi prøver selvsagt å være så presis som mulig, men vi forbeholder oss retten til å flytte på leveringsdatoer dersom det skulle oppstå uforutsette forsinkelser eller endringer i prosjektets omfang.

 1. Consultation: We start by understanding your brand, target audience, and website objectives.
 2. Sketching: Our designers hand-draw multiple design concepts based on your requirements.
 3. Feedback & Revisions: Collaborate with our team to refine the design until it meets your expectations.
 4. Digital Transformation: We meticulously transform your hand-drawn design into a fully-functional website.
 5. Launch & Support: Once you’re satisfied, we launch your website and provide ongoing support to ensure its success.
Oppdagelsesfasen
Planlegging + Strategi
Hvem er du, og hvordan ønsker du å bli oppfattet? Hvem skal besøke nettsiden din, og hva skal de gjøre der?
Struktureringsfasen
Sidekart + Innholdsplan
Hvordan skal nettsiden bygges opp? Hvilket innhold trengs på de ulike sidene?
Designfasen
Struktur + visuell design
Moodboard og inspirasjon Vi tegner en prototype sammen på papir Så overføres papirskissen til digital design
Utvikingsfasen
Programmering + konfigurering av moduler
Alt bygges opp i publiseringsløsningen Programmering
Testfasen
Gjennomgang + kvalitetskontroll
Test og kvalitetssikring Opplæring
Lanseringsfasen
Lansering + support
Lansering Support

Prosessen

En velprøvd metodikk

Gi en grundig oversikt over prosessen du følger når du designer et nettsted, fra start til slutt. Dekker alt fra innledende undersøkelser og konsultasjon med klienten, utvikling av et brukergrensesnitt og brukeropplevelse, nettstedsmockup og prototypeoppretting, koding og testing, og til slutt – lansering og støtte etter lansering. Fremhev noen av nøkkelteknikkene du bruker for å sikre at nettstedet fungerer jevnt, er visuelt tiltalende og gir en sømløs og hyggelig opplevelse til brukerne.

1. Innledende forskning og konsultasjon:

 • – Møt kunden for å forstå deres forretningsmål, målgruppe, merkevarebygging og spesifikke krav til nettstedet
 • – Analyser konkurrentenes nettsteder og bransjetrender for å identifisere beste praksis og potensielle differensieringsområder
 • – Definer prosjektets omfang, tidslinje og leveranser

2. Informasjonsarkitektur og innholdsstrategi:

 • – Utvikle et nettstedskart som skisserer strukturen og hierarkiet til nettsidens sider
 • – Arbeid med klienten for å lage eller organisere innhold på nettstedet, og sørg for at det stemmer overens med budskapet og målene deres
 • – Planlegg for SEO-optimalisering og integrer relevante søkeord gjennom hele innholdet

3. Utforming av brukergrensesnitt (UI):

 • – Lag wireframes for hver side, etablere layout og plassering av ulike elementer som navigasjonsmenyer, topptekster, bunntekster og innholdsblokker
 • – Velg typografi, fargeskjemaer og andre visuelle elementer som stemmer overens med kundens merkevarebygging
 • – Design tilpassede ikoner, grafikk og bilder for å forbedre den generelle estetikken og brukeropplevelsen

4. Design for brukeropplevelse (UX):

 • – Sørg for tydelig og intuitiv navigering, slik at brukerne enkelt kan finne informasjonen de leter etter
 • – Optimaliser nettsiden for ulike enheter og skjermstørrelser, og sørg for et responsivt og mobilvennlig design
 • – Innlemme tilgjengelighetsfunksjoner, for eksempel alt-tagger for bilder og riktig overskriftsstruktur, for å imøtekomme alle brukere

5. Nettstedsmockup og oppretting av prototyper:

 • – Forvandle wireframes til high-fidelity mockups som gir en realistisk representasjon av det endelige nettstedets design
 • – Utvikle en interaktiv prototype for å demonstrere nettsidens funksjonalitet og samle tilbakemeldinger fra klienten
 • – Revidere designet basert på byggherrens innspill og gjenta etter behov inntil godkjenning er innhentet

6. Koding og utvikling:

 • – Konverter det godkjente designet til funksjonell HTML-, CSS- og JavaScript-kode
 • – Integrer nødvendig back-end-funksjonalitet, for eksempel innholdsstyringssystemer, e-handelsplattformer eller databaser
 • – Implementere SEO-teknikker på siden, for eksempel metakoder og strukturert dataoppmerking

7. Testing og kvalitetssikring:

 • – Gjennomfør grundige tester på tvers av ulike nettlesere, enheter og skjermstørrelser for å sikre kompatibilitet og reaksjonsevne
 • – Validere kode mot nettstandarder og retningslinjer for tilgjengelighet
 • – Identifiser og fiks eventuelle ødelagte koblinger, ytelsesproblemer eller andre potensielle problemer

8. Start- og etterlanseringsstøtte:

 • – Koordiner med klienten for å planlegge lanseringen av nettstedet, for å sikre minimal nedetid og en jevn overgang
 • – Gi opplæring og dokumentasjon for klienten for å administrere og oppdatere nettsiden deres, hvis aktuelt
 • – Tilby løpende støtte- og vedlikeholdstjenester, som feilrettinger, ytelsesoptimaliseringer og innholdsoppdateringer

Ved å følge denne detaljerte prosessen sikrer vi at nettsidene vi designer er visuelt tiltalende, brukervennlige og optimalisert for både ytelse og søkemotorer. Denne omfattende tilnærmingen hjelper oss med å levere eksepsjonelle resultater som oppfyller eller overgår kundenes forventninger.

Lås opp de ubegrensede mulighetene for å lage drømmenettstedet ditt med Fargestifter. Vår intuitive nettstedbygger gir deg mulighet til å designe, utvikle og lansere fantastiske nettsteder som gjenspeiler din unike visjon og merkevareidentitet.

Velg den perfekte planen for dine kommunikasjonsbehov.

Finn planen som passer for deg og din virksomhet

Base

Ideell for små bedrifter eller enkeltpersoner som leter etter en enkel, men effektiv tilstedeværelse på nettet.

 • Tilpasset webdesign (opptil 5 sider)
 • Responsiv design for mobile enheter
 • Grunnleggende SEO-optimalisering på siden
 • Integrering av kontaktskjema
 • Lenker til sosiale medier
 • 30 dager med gratis vedlikehold og støtte for nettstedet
15000

Plus

Perfekt for bedrifter i vekst som krever tilleggsfunksjoner og funksjonalitet.

 • Tilpasset webdesign (opptil 10 sider)
 • Responsiv design for mobile enheter
 • Avansert SEO-optimalisering på siden
 • Integrering av kontaktskjema
 • Påmelding til nyhetsbrev
 • Bloggoppsett og integrasjon
 • Google Analytics-oppsett
 • Lenker til sosiale medier og delingsknapper
 • 60 dager med gratis vedlikehold og støtte for nettstedet
20000

Pro

Designet for etablerte virksomheter og organisasjoner som søker en omfattende nettløsning.

 • Tilpasset webdesign (opptil 20 sider)
 • Responsiv design for mobile enheter
 • Førsteklasses SEO-optimalisering på siden
 • Kontaktskjema, registrering av nyhetsbrev og integrering av arrangementsregistrering
 • Bloggoppsett og integrasjon
 • E-handelsoppsett (opptil 50 produkter)
 • Oppsett av Google Analytics og Search Console
 • Lenker til sosiale medier og delingsknapper
 • 90 dager med gratis vedlikehold og støtte for nettstedet
35000

Max

Skreddersydd for bedrifter eller bedrifter som krever et fullt tilpasset, funksjonsrikt nettsted.

 • Tilpasset webdesign (ubegrenset antall sider)
 • Responsiv design for mobile enheter
 • Ekspert SEO-optimalisering på siden
 • Kontaktskjema, registrering av nyhetsbrev, registrering av arrangementer og integrering av tilpassede skjemaer
 • Bloggoppsett og integrasjon
 • E-handelsoppsett (ubegrenset med produkter)
  – Oppsett av Google Analytics, Search Console og Tag Manager
 • Linker til sosiale medier, delingsknapper og integrasjon av feeder
 • Medlemsportal og sikre påloggingsområder
 • 180 dager med gratis vedlikehold og støtte for nettstedet
 • Dedikert prosjektleder
50000

Merk: Disse prisene er bare et utgangspunkt og kan variere avhengig av de spesifikke kravene og kompleksiteten til hvert prosjekt. Ta kontakt for hvis du har behov som ikke inngår i disse forhåndsdefinerte planene.

Teknologi

Vi snakker norsk, men kan slå over på buzzword-jargong når det trengs.

WordPress brukes i dag av 30 % av verdens nettsteder, og den store utbredelsen medfører at WordPress kan gjøres både sikker og stabil.

Fargestifter Media har utviklet nettsider med WordPress-teknologi siden 2004, og har inngående kunnskap om hva som gjør et WordPress-nettsted trygt, funksjonelt og brukervennlig. Det innebærer blant annet at vi bare bruker tilleggsmoduler fra renommerte utviklere.

Selv om vi også bruker andre løsninger, er de fleste nettstedene vi lager bygget på publiseringsløsningen WordPress.

WordPress er kjent for å være svært brukervennlig, og gjør det enkelt for dere å oppdatere sideinnhold og bilder, slik at nettstedet alltid har den riktige og siste informasjonen for deres besøkende.

Tittel for denne blokken

Beskrivelse for denne blokken. Bruk denne plassen til å beskrive blokken din. Enhver tekst vil fungere. Beskrivelse for denne blokken. Du kan bruke denne plassen for å beskrive blokken din.

Tittel for denne blokken

a

Tittel for denne blokken

b

Tekst

Tekst tekst tekst kommer her

Stor skrift

Liten skrift

Tittel for denne blokken

Tekst

My latest projects

Vivamus eget aliquam dui. Integer eu arcu vel arcu suscipit ultrices quis non mauris.

Lorem ipsum dolor amet

Web / Multipage Design

Vehicula ipsum arcu cursus

Web / Multipage Design

Placerat vestibulum lectus

Web / Multipage Design

Placerat vestibulum lectus

Web / Multipage Design

Education & Experience

2010-2012

University of Washington – Seattle

BA in digital arts and design.

2012

UW Study Abroad – Lille, France

ABC Program: Arts & Innovation.

2013

Visual Design Intern – Better Organics

Designed product packaging, online campaigns, etc.

2014

Design Researcher – University of San Diego

Member of directed research group.

2015-2016

UX/Visual Designer – Intuit, San DIego

Designed useful and elegant digital experiences across two different mobile platforms.

2016-2018

Senior UX Designer – Intuit, LA

Designed and launched multi-platform desktop community homepage focused on tax professionals across the country.

2019-2021

UX Designer – IBM, LA

Collaborated with researchers, engineers and product managers throughout design process – from creating research protocols, personas, scenarios, information architecture and wireframes to building user interface prototypes.

2021-present

UX/UI Designer – IBM, Marcq-en-Barul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc quis risus mi. Ut placerat quam lectus. Curabitur dictum velit non lacus ornare tempor. Nullam quis augue in leo aliquet malesuada sit amet eget eros.

Tjenester

01.

UX Design

Etiam facilisis ligula nec velit posuere egestas. Nunc dictum lectus smell dignissim purus luctus quis.

02.

UI Design

Etiam facilisis ligula nec velit posuere egestas. Nunc dictum lectus smell dignissim purus luctus quis.

03.

Graphic Design

Etiam facilisis ligula nec velit posuere egestas. Nunc dictum lectus smell dignissim purus luctus quis.

Grunnskole til Høgskole
Forfattere og kunstnere
Forsvaret
Kirker og organisasjoner
Verksted og butikker

Have a great idea?

Let’s talk about
your project